In een ander topic werd gevraagd om het recept van mijn shoarmataart, dus bij deze. Iedere dag mag (moet

Shoarmataart
4 personen. (wanneer je het aanvult met bijgerechten als salade. Alleen de taart is voor ons tweeën net teveel)
Nodig:
500 gr. Shoarma (duh)
Groente naar keuze (bijv. paprika en champignons maar alles kan)
3 eieren
Bladerdeeg voor hartige taart
peper en zout
Oven voorverwarmen op de juiste temperatuur voor het bladerdeeg. Shoarma roerbakken met de groente. Vocht afgieten!
Springvorm bekleden met het bladerdeeg (zorg dat alle kieren goed dicht zijn). Shoarma in de vorm. In een bakje de eieren mengen met peper en zout. Dit giet je over de shoarma in je vorm. Bladerdeeg een beetje terug vouwen naar binnen maar niet helemaal bedekken (dan blijft hij veel te nat). Ongeveer 15 minuten in de oven, even opletten of het ei al gestold is. Lekker met knoflooksaus en een griekse salade.
Trouwens ook lekker als kleine hartige taartjes uit een muffinvorm!