Stage Suriname

Stage of werken in een ander land. Houd iedereen op de hoogte van de verschillen en overeenkomsten.

Moderator: miekiemousie

Stage Suriname

Berichtdoor Stage Suriname op 04 okt 2014, 17:06

Stageplaatsen& vrijwilligersprojecten Suriname
Mede door de globalisering is het voor Nederlandse en Belgische studenten een must om ervaring op te doen in het buitenland. Daarnaast geeft een buitenlandverblijf een stimulans aan de persoonlijke ontwikkeling en is ook nog eens goed voor het carriereperspectief. Werkgevers hechten grote waarde aan internationale ervaring die is opgedaan tijdens de opleiding.

Suriname is de afgelopen jaren een populaire stagebestemming. Steeds meer Nederlandse en Belgische studenten van verschillende opleidingen hebben de weg naar deze stagebestemming gevonden waardoor de Nederlandse en Belgische stagiairs niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld van Paramaribo.


Sinds 2003 verzorgt de organisatie WorkNTravel bemiddeling op het gebied van stages en vrijwilligersprojecten. Onze missie is om kennis, cultuur en een onvergetelijke ervaring uit te wisselen tussen Nederlandse/Belgische studenten en Surinaamse instellingen en bedrijven. Met behulp van onze nauwe contacten met ondermeer het Ministerie van Onderwijs en het RKBO (Rooms Katholiek Bijzonder Onderwijs) streven wij ernaar om de juiste stagiair bij de juiste school te plaatsen. Wij verzorgen ondermeer selectie, coƶrdinatie, plaatsing en professionele begeleiding van Nederlandse studenten bij diverse scholen in voornamelijk Paramaribo. Daarnaast zorgen wij ondermeer voor transfer van en naar de luchthaven, door ons geselecteerde en bezochte accommodatie, fietshuur en fungeren wij als helpdesk waar studenten met vragen/problemen terecht kunnen. Ook kunnen we adviseren op het gebied van excursies/tours en deze tevens reserveren. Deze en andere elementen hebben wij ondergebracht in verschillende stagepakketten. Natuurlijk kunnen wij ook een pakket op maat maken!

Wil je meer informatie ontvangen over de stagemogelijkheden op een basisschool in Paramaribo? Stuur ons een mailtje via info@bluefrogtravel.eu en neem ook eens een kijkje op https://www.facebook.com/Vrijwilligersw ... ame?ref=hl.

Hartelijke groet,
Margot Fonteijne
Coordinator stages & vrijwilligersprojecten WorkNTravel
Stage Suriname
PABOforum Baby
 
Berichten: 1
Geregistreerd op: 04 okt 2014, 16:55
Groep: 0
PABO jaar: 0

Keer terug naar Buitenland

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast