Stage/vrijwilligerswerk aangeboden in Peru

Stage of werken in een ander land. Houd iedereen op de hoogte van de verschillen en overeenkomsten.

Moderator: miekiemousie

Stage/vrijwilligerswerk aangeboden in Peru

Berichtdoor Donny Peru op 01 apr 2010, 23:50

Hoi,

Wij zijn Proyecto Peru en wij zijn een Spaanse talenschool en vrijwilligersorganisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het onderwijzen van Spaans aan anderstaligen en in het organiseren van stages en vrijwilligersprojecten. Wij bevinden ons in Peru, in de historisch belangrijke stad Cusco, de hoofdstad van het oude Inka-rijk. Peru, in het bijzonder Cusco, is een bevoorrechte plek vanwege zijn indrukwekkende historie, cultuur en natuur. Helaas is het ook een regio waarin veel mensen in armoede leven en bijvoorbeeld niet de middelen hebben om hun kinderen een goede maaltijd of opleiding te kunnen geven.

Wij van Proyecto Peru organiseren zelf projecten en bemiddelen voor onze studenten in diverse sociale projecten in en om Cusco. Het verschil tussen onze organisatie en andere organisaties, is dat wij hier geen geld voor vragen. Wij bemiddelen voor jou (gratis dus) als je bij ons Spaanse lessen neemt en/of accomodatie. Wij bieden Spaanse les aan voor zowel beginners als gevorderden. Kijk ook even op onze website voor meer informatie: http://nl.proyectoperucentre.org/ Hier kun je ook onze (scherpe) prijzen vinden. Voor accomodatie hebben wij kamers in een gedeelde flat of je kunt bij een gastfamilie verblijven. Een gastfamilie is een hele leuke manier om kennis te maken met de peruaanse cultuur en erg populair bij onze studenten.

Wij hebben stage- & vrijwillgersplekken beschikbaar op het gebied van kinderopvang, weeshuizen, buitenschoolse opvang, sport- en engelsonderwijs op basisscholen en middelbare scholen. Met een pab-opleiding kun je bij ons op diverse projecten terecht.

Als je geinteresseerd bent, stuur ons dan een mailtje op info@proyectoperucentre.org zodat we je meer detailleerde informatie kunnen geven.

Groeten,
Donny
Donny Peru
PABOforum Baby
 
Berichten: 2
Geregistreerd op: 01 apr 2010, 23:42
Groep: 0
PABO jaar: 0

Keer terug naar Buitenland

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast