GEZOCHT! Rapporten

Wil je een boek kopen of juist een boek verkopen? Of heb je andere vragen/verzoekjes?

Moderator: timgearz

GEZOCHT! Rapporten

Berichtdoor MariekevG op 22 jan 2015, 13:07

Hallo allemaal!

Ik werk als onderwijskundige bij ParnasSys. Via LinkedIn en onze gebruikersvereniging komen veel wensen binnen met betrekking tot het rapport. We zijn ons ervan bewust dat de huidige versie van het digitaal rapport niet altijd gebruiksvriendelijk is in het opstellen van rapportdefinities, en ook dat er beperkingen zijn met betrekking tot de weergave, lay-out, etc.
Hier gaan we in 2015 mee aan de slag, met als streven 'het nieuwe rapport' vanaf schooljaar 2016-'17 voor alle gebruikers beschikbaar te maken.

Als input voor het nieuwe rapport ben ik op zoek naar voorbeelden van rapporten die basisscholen nu gebruiken, of dat nu in ParnasSys is of (juist) niet.
Zouden jullie het rapport zoals jullie dat je op school maken met mij willen delen? Daar zou je ons heel erg mee helpen! Je kan het mailen naar: marieke.van.geel@topicus.nl

Ook zou ik graag willen weten: wat vind jij belangrijk aan een rapport? Wat moet erop staan, hoe moet het erop staan, hoe moet het eruit zien...?

Alvast bedankt voor jullie reacties!
Marieke

(moderators, ik heb bewust wel in mijn bericht gezet dat ik voor ParnasSys werk, niet als 'reclame' maar juist zodat het direct duidelijk is dat ik dat niet als leerkracht vraag voor mijn eigen school vraag - mochten jullie hier bezwaar tegen hebben dan pas ik het natuurlijk aan!)
MariekevG
PABOforum Baby
 
Berichten: 2
Geregistreerd op: 21 aug 2014, 09:48
Groep: 0
Functie: onderzoeker

Re: GEZOCHT! Rapporten

Berichtdoor Anita op 24 jan 2015, 11:30

Ik vind het op deze manier prima Marieke. ParnasSys wordt door heel veel scholen gebruikt en ik vind het goed dat jullie op deze manier contact zoeken met de leerkrachten.
Juf van dorpsschool met units volgens SLIMFIT
Juf groep 3/4 en locatie-aanspreekpunt

Altijd blijven leren!
Avatar gebruiker
Anita
PABOForum team
 
Berichten: 8237
Geregistreerd op: 11 maart 2002, 12:56
Groep: 0
Schooltype: Openbaar
PABO jaar: 0
Functie: Groepsleerkracht


Keer terug naar Vraag en Aanbod

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten