Spaans leren in Peru

Moderator: wnpabo

Spaans leren in Peru

Berichtdoor Donny Peru op 01 apr 2010, 23:54

Hola!

Proyecto Peru is een talenschool voor Spaanse lessen in Cusco, Peru. Wij zijn gespecialiseerd in het onderwijzen van de Spaanse taal aan anderstaligen en in het organiseren van vrijwilligersprojecten.

Wij maken gebruik van een interactieve lesmethode, gebaseerd op het leren door te oefenen in het leslokaal, maar ook in de stad. Wij bieden studenten van elk niveau intensieve lesprogrammaā€™s aan, speciaal ontworpen om te voorzien in de behoeften van elke student. De nadruk ligt op het versterken van de taalvaardigheid van de studenten door te praten, te begrijpen, uitspraak, grammatica en door te lezen. Tenslotte behandelen we op elk niveau de belangrijkste grammaticale regels.

De lessen zijn levendig met interactieve activiteiten die alle nodige elementen bevatten. De hoog gekwalificeerde leraren van Proyecto Peru bieden een grote varieteit aan opdrachten en activiteiten waarmee je op een effectieve wijze Spaans leert, zoals het bezoeken van lokale markten, vrijwilligersprojecten, verschillende pleinen, etc.

De school heeft een kleine en vertrouwde sfeer waarin je je onmiddellijk thuis zult voelen. Op de school hebben we wekelijks activiteiten, zoals welkomstdiner, filmavond, salsa les en kookles.

Wij hebben ook stage- & vrijwilligersplekken beschikbaar op het gebied van kinderopvang, weeshuizen, buitenschoolse opvang, sport- en engelsonderwijs op basisscholen en middelbare scholen. Met een pabo-opleiding kun je bij ons op diverse projecten terecht.

Kijk voor meer informatie op onze website www.proyectoperucentre.org of stuur ons een mailtje op info@proyectoperucentre.org

Groetjes,
Donny
Donny Peru
PABOforum Baby
 
Berichten: 2
Geregistreerd op: 01 apr 2010, 23:42
Groep: 0
PABO jaar: 0

Keer terug naar Taal

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron